fbpx
Uncategorized

Exhale

TAKE A DEEP E X H A L E

Het zijn absurde tijden. Er is zoveel angst, onrust en verdeeldheid in de wereld.
Gebrek aan motivatie, depressies, angst, lusteloosheid, Ik voel me gewoon niet mezelf,…
Dit zijn slechts enkele van de gevoelens die je tegenwoordig heel veel hoort. En, om eerlijk te zijn, het zijn gedachten die ook hun weg hebben gevonden naar mijn eigen huidige ervaring.
E X H A L E
Ik heb zelf ook moeten graven de afgelopen maanden, om telkens opnieuw op te dagen op mijn mat. Want er is geen applaus om stilletjes op mijn mat te verschijnen. Maar het zorgt wel voor stabiliteit, consistentie en zekerheid. Het zorgt ervoor dat ik elke keer opnieuw opdaag voor mezelf.
Hallo DISCIPLINE. Zelfdiscipline werkt als een spier. Dat betekent dat je zelfdiscipline kunt aanleren en trainen. En dat je er in de toekomst beter in kunt worden. Maar het betekent ook dat die spier uitgeput kan worden. Wanneer je voor de eerste keer een gewicht optilt, gaat dit makkelijker dan de tiende keer.
E X H A L E
We moeten soms de duisternis kennen om het licht te kennen. Als we in duisternis zijn gedompeld, reikt ons hele systeem naar het moment dat we een glimp van licht opvangen. Dit is onze ingebouwde reactie. Dit is ons overlevingsmechanisme.  Om te overleven hebben we de warmte en energie van het licht nodig. We doen er alles aan om ons vuur brandende te houden.
E X H A L E
Kan jij je centrum nog vinden? Een stilstaand punt, een landingsplatform om je diepe kracht te verzamelen om bij te komen en door te gaan.
Ik vind mijn landingsplatform nog steeds in de natuur, in yoga, meditatie en gezonde voeding. Dat zijn mijn middelen om naar binnen te keren en mijn innerlijke stilte te ontdekken. Om te ontladen en terug op te laden.
E X H A L E
Er zijn momenten waarop we ons niet eens realiseren dat we onze adem hebben ingehouden, onze schouders gespannen zijn en onze kaken vastgegrepen met een grote brok in onze keel tot het moment dat we voelen dat de spanning wegvalt. Plots voelen we de volle uitademing, in ons lichaam en hoofd. Onze schouders worden zachter en we ervaring ontspanning.  
E X H A L E
Er is een deel van mij dat niet wil vertragen, dat bezig wil blijven, aan de oppervlakte wil blijven. Het is daar bekend. Het is gemakkelijker om in de routine te blijven en mezelf af ​​te leiden van ongemakkelijke gevoelens. Maar onder de oppervlakte, uit je comfortzone, daar groei je , daar zit je kracht, daar zit je geluk, daar gebeurt de magie.
Wanneer ik dan vertraag en (soms na lang zoeken) de kracht vind, kan ik mijn geest, lichaam en ziel verbinden en integreren. Dit geeft me toegang tot een breder zicht met meer licht en opportuniteiten.
E X H A L E

Ik heb dus vertraagd, de tijd genomen om te onderzoeken, te voelen, te ontdekken, hoe ik me op mijn manier, opnieuw bij deze gekke banananwereld kan voegen. En terwijl toch in mijn centrum, in mijn kracht en mijn waarheid kan blijven.
En hier ben ik dus weer. Klaar om mij aan die gekke wilde wereld te voegen. 😉
Lets kick some ass !
E X H A L E


* always inspired by my teachers, and my teacher, teachers 
In Gratitude 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *