fbpx

Massages

WAAROM MASSAGE?
De redenen om een massage te nemen zijn zeer uiteenlopend, afhankelijk van uw behoeften. Massage is een eeuwenoude traditie van genezing met wetenschappelijk bewezen positieve effecten op onze gezondheid en welzijn.
Wanneer we spanning in ons skeletspierstelsel houden, kan dit veel nadelige effecten hebben op ons fysieke, emotionele en psychologische welzijn. Een goede massage kan het middel zijn om spanning te verlichten en de deur te openen naar een betere gezondheid en geluk.
Een van de grootste moderne uitdagingen voor onze gezondheid is hoe we omgaan met stress. Stress kan leiden tot een disbalans in ons zenuwstelsel, wat kan leiden tot uiteenlopende symptomen. Massage is een bewezen middel om de effecten van stress te verminderen en ons te helpen een evenwichtiger zenuwstelsel te bereiken en een over het algemeen gelukkiger staat van welzijn te bereiken.

EERSTE KEER MASSAGE? HOE WE ALTIJD BEGINNEN.
We starten altijd eerst met een kort kennismakingsgesprek (+-10min). Ik luister naar wat jij precies nodig hebt en waar jij je comfortabel bij voelt.

SOORTEN MASSAGES

1. Esalen Massage  – mijn specialisatie 

Esalen Massage is gecreëerd in het Esalen Institute in Big Sur, CA. Het is ontworpen om de cliënt een gevoel van diepe ontspanning en integratie van lichaam, geest en ziel te geven. Elke massage wordt aangepast aan uw persoonlijke behoeften van het moment. Mensen van overal ter wereld reizen af naar het Esalen Instituut voor de befaamde massages. Door advanced trainingen van erkende teachers kan de unieke techniek van Esalen massages wereldwijd verspreid worden. 

Wanneer u een Esalen-massage ontvangt, kunt u lange vloeiende bewegingen verwachten die van de bovenkant van uw lichaam helemaal naar beneden gaan en weer omhoog. De druk zal variëren naarmate uw lichaam zich ontspant en zich opent bij aanraking, maar zal altijd met de volle hand en zeer contactvol zijn. Er wordt meestal langzaam bewogen zodat er kan geluisterd worden naar de reactie van uw lichaam op de aanraking. Zodra uw spieren beginnen op te warmen en te ontspannen, kunnen er andere technieken gebruikt worden om naar de diepere spieren van het lichaam te gaan. Een verscheidenheid aan technieken kan worden gebruikt, van schommelen, passieve gewrichtsbeweging, strekken, diep weefsel, acupressuur, craniale-sacrale therapie of energiewerk. De bedoeling van de masseur is om het lichaam verder uit te nodigen tot een diepere staat van ontspanning. Vervolgens komt je lichaam in een helende staat. 

Deze vorm van massage is qua techniek iets intenser dan de klassieke ontspanningsmassage. Het is een vorm van diep lichaams- en energiewerk. 
Het volledige lichaam wordt onder handen genomen (achterzijde en voorzijde lichaam, handen, voeten, gezicht, hoofd)

U kunt meer te weten komen over het Esalen Institute en Esalen Massage op hun website: www.esalen.org

Prijzen:
75min: 110 euro
Minimum 60min hands on
90min: 130euro
Minimum 75min hands on
120min: 165euro
Minimum 105min hands on

Liever bij jou thuis? Geen probleem ik kom naar jou toe. Lekker ontspannen in jouw omgeving.
0.50cent/km vanuit Torhout heen en terug met een minimum van 35€ aan huis vergoeding.

2. Ontspanningsmassage
Bij deze klassieke massage wordt er op een milde manier ingewerkt op de spieren, huid en bloedsomloop. Hier wordt lichaamszone per lichaamszone gemasseerd in tegenstelling tot Lomi Lomi of Ayurvedische massage waar vaak verschillende lichaamsdelen gelijktijdig worden behandeld. 
Er gaat altijd voldoende aandacht naar de rug en nek omdat daar vaak veel spanning en stress vast zit.

Prijzen:
60min: 95 euro 
De voor en achterzijde van het lichaam wordt behandeld, alsook worden de armen en benen gemasseerd. 
Minimum 45min hands on
75min: 110 euro
Hier wordt jouw hele lichaam in de watten gelegd en wordt ook aandacht geschonken aan het gezicht en voeten. 
Minimum 60min hands on
90min: 130 euro
Afhankelijk van waar jij speciaal behoefte aan hebt, focus ik me nog wat langer op dit gedeelte. 
Minimum 75min hands on

Liever bij jou thuis? Geen probleem ik kom naar jou toe. Lekker ontspannen in jouw omgeving. 
0.50cent/km vanuit Torhout heen en terug met een minimum van 35€ aan huis vergoeding. 

 

zondag, 12 december 2021