fbpx

Portugal

18-23 oktober 2022

Nourish, restore and vitalize
Voedend, herstellend en vitaliserend

Heb je zin in een onvergetelijke nazomer? Onthaasten en terug opladen in de Portugese zon! Elke dag yoga, genieten in een oase van rust en groen, de zee vlakbij en een kok die elke dag een gezond ontbijt of brunch en een avondmaal klaar maakt. Zorgeloos genieten. 
We trekken met een groep van maximum 12 personen richting de Portugese Algarve en verblijven in de Boutique Guesthouse “Seeds of Silence” van de West-Vlaamse Cindy. We spenderen er 6 dagen en 5 nachten. Werkelijk alles is er aanwezig om jou de nodige rust te schenken: Gezellige luxueuze kamers, verwarmd zwembad, sauna, zithoekjes, een professionele yogaruimte. 

Reizen brengt ons in contact met de wereld, met anderen en met onszelf. Je komt helemaal tot rust, je krijgt nieuwe inzichten en nieuwe energie. We blijven niet enkel op dit prachtige domein, maar verkennen ook volop de omgeving.
Cindy is zelf ook yogadocente en kent als geen ander het verlangen om je eens helemaal terug te trekken, om alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten en te landen in een omgeving die inspireert en verbindt. Daarom heeft ze met heel veel oog voor detail Seeds of Silence gecreëerd als de ideale time-out plek.
Bij Seeds of Silence verblijf je in het mooiste stuk van Portugal: de Algarve, op 5 km van de oceaan, het strand en het natuurgebied Ria Formosa.
Hier vind je nog absolute stilte, het authentieke Portugese platteland en idyllische vissersdorpjes zonder hoogbouw


**Je hebt absoluut geen yoga ervaring nodig om deel te nemen

Wat kan je verwachten?

We gaan een balans proberen vinden tussen inspanning en totale ontspanning. Dit door een evenwicht te creëren tussen actieve en rustgevende activiteiten. Door ruimte te maken om te vertragen en stilte te vinden, laten ons systeem vrij in zijn grote integratieve kracht. 

Tijdens de reis voorzien we o.a. deze activiteiten:

  • Dagelijks 1 tot 2 yogasessies. ’s Morgens starten we de dag met een korte meditatie en gaan we verder met een actieve yoga les (Vinyasa).
    ’s Avonds zal meer aandacht besteed worden aan de herstellende houdingen (Yin).
    Door 2x per dag aan yoga te doen, worden we helemaal ondergedompeld in de helende kracht van yoga. We zullen bewuste ontspanning verkennen en ervaren wat het is om een diepe, innerlijke stilte te ervaren. Hierdoor gaan we beter begrijpen wat aan de basis ligt van ons gedrag en onze dagelijkse acties.
  • Als je jezelf eens extra wil verwennen is er steeds optioneel de mogelijkheid voor sauna & massage.
  • Fietstocht *
  • Boottocht naar de eilanden *
  • Soundhealing 
  • Tijd voor jezelf 

(*) Je hebt uiteraard altijd alle vrijheid en telkens de vrije keuze om gewoon te genieten van het strand, het zwembad,  me-time en alle rust. Je bent tot niets verplicht, ook niet tot het deelnemen aan de yogalessen. Geen enkele verplichtingen, enkel keuzes en opties.

Dagschema

Een typische dagschema ziet eruit als volgt (*):

(*) Onder voorbehoud van wijzigingen

Transport

De vlucht naar Faro is niet inbegrepen in de prijs. Alsook de transfer naar Seeds of Silence niet. 
Voor de heen- en terugvlucht naar Faro kunnen we alvast meegeven dat we reeds zeer aangename ervaringen hebben met zowel Transavia als Ryanair. Maar ook andere vliegtuigmaatschappijen bieden vluchten aan. Zowel vanuit Brussel, Charleroi als Eindhoven. 
Vanuit de luchthaven kan je heel goedkoop een Taxi nemen naar het hotel. We kunnen ook samen kijken voor een shuttle. Seeds of Silence is amper een kwartiertje van de luchthaven. 

Als je graag veel vrijheid hebt kan je ook zeer goedkoop een auto huren. Geschikte huurauto’s zijn reeds verkrijgbaar vanaf 70€ voor een week. Als je dit dan kan delen met 2, 3 of 4 personen is dat zeker geen dure besteding. Het geeft je bovendien extra vrijheid om er even op uit te trekken en op ontdekking te gaan. Desgewenst geven we een lijst van mogelijke aanbieders van huurwagens.

Accomodatie

Seeds of Silence is een plek om terug jouw balans te vinden. Het leven is druk, er is veel stress, we hebben
veel te doen. Het is verleidelijk om soms wat ongezond te eten, te laat naar bed te gaan, te weinig te bewegen. Dat begrijpen we. Met Seeds of Silence willen we jou de mogelijkheid geven om terug jou rust te vinden. Om te voelen hoe lichaam en geest reageren op deze herbronning. Er zijn vele vormen mogelijk, van gewoon aanwezig zijn tot intens begeleid worden in een proces van heling en bewustwording.
Bij Seeds of Silence staat (h)eerlijke, biologische voeding centraal. Alles is kraakvers en wordt in huis bereid. Hierdoor kunnen we ook rekening houden met speciale wensen van onze gasten zoals vegan, maar ook allergieën en intoleranties zoals lactose en gluten. We bieden een ontbijt/brunch-formule aan met een brede waaier een kleurrijke gerechten regelrecht uit de natuur. Deze zijn niet alleen een streling voor het oog zijn, maar ook voor de smaakpapillen.

DE JUISTE PLEK

Cindy heeft jaren gezocht naar de juiste plek. In haar ei- gen zoektocht naar ‘wie ben ik nu echt?’ heeft ze veel ge- reisd en heeft ze ervaren hoe groot de impact is van een rustige, vriendelijke, warme, ruime en gezonde omgeving op ons welzijn. Ze heeft letterlijk de wereld afgereisd om te landen in de Algarve van Portugal. Een plek met een warm klimaat, mooie natuur, zee en vriendelijkheid.

Wie is Cindy?
De eerste keer dat ze op het terrein van Seeds of Silence aankwam, reageerde haar lichaam met openheid en warmte. Ze wist het. Deze plek zou niet alleen belangrijk worden voor haar, maar voor vele anderen. Ze is blij, trots en dankbaar dat ze jou hier kan ontvangen. Ze heeft geen enkele moeite gespaard om kleur te creëren, voor comfort te zorgen. Zwembad, sauna, ieder een eigen badkamer, buitenbar, verschillende lounge-plekken in schaduw en zon, massagekamer, yogaplaats buit

[foogallery id="2038"]

Kostprijs

Alle prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer. Wanneer je de reis alleen boekt, zal je een kamer delen met iemand anders van hetzelfde geslacht. Mocht je graag samen met een specifiek persoon je kamer willen delen, dan kun je dat aangeven bij je aanmelding! Het is mogelijk om de kamers privé te boeken. De prijs is in dat geval iets hoger. 

Wat is inbegrepen?

Wat is niet inbegrepen?

Tweepersoonskamer, 5 nachten

1300€ p.p.

Tweepersoonkamer obv 1 persoonsbezetting,  5 nachten

1450€ p.p.

Inschrijven kan via ons inschrijvingsformulier of door rechtstreeks contact op te nemen

(*) Na je aanmelding en na ontvangst van de factuur, dient 50% uiterlijk binnen 2 weken voldaan te worden. Het restantbedrag dient 2 maanden voor aanvang voldaan te worden. Als je later dan 2 maanden van tevoren boekt, wordt het volledige bedrag direct in rekening gebracht.

(**) Prijzen zijn exclusief vlucht, transfer en annulatie verzekering.

(***) Als je graag een dubbele kamer boekt maar niet over een roommate beschikt kunnen we onder voorbehoud iemand van het zelfde geslacht zoeken om de kamer te delen. De bedden kunnen dan Single gemaakt worden zodat je toch je eigen ruimte hebt.

zaterdag, 30 november 2019