fbpx

Online Lessen

Welkom! Stap binnen in een wereld van rust, balans en innerlijke kracht, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Onze online yogalessen bieden de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en een diepere verbinding met jezelf te vinden.

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je yoga reis, Ik begeleid je met liefde en zorg door elke houding en ademhalingsoefening. Met een verscheidenheid aan lessen, van krachtige Vinyasa flows tot rustgevende Yin practices, is er voor elk niveau en elke behoefte iets te vinden.

Dus rol je mat uit, adem diep in en laat alle spanning los terwijl we samen werken aan een sterker, flexibeler en meer gebalanceerd zelf. Ontdek de voordelen van yoga, waar en wanneer het jou uitkomt. Doe vandaag nog mee en omarm de transformatieve kracht van onze online yogalessen.

Begin jouw reis met onze gratis proeflessen en ervaar de helende kracht van yoga zonder enige verplichting.
 
Voor degenen die zich dieper willen onderdompelen in hun practice, bieden wij een scala aan betalende lessen aan die je uitdagen, versterken en inspireren. Van dynamische flows tot meditatieve sessies, er is voor elk wat wils om jouw yoga reis te verrijken en te verdiepen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de mogelijkheden die voor je liggen en omarm de transformatieve kracht van yoga op jouw eigen tempo en op jouw eigen manier.

Persoonlijk platform:
zowel gratis lessen als betalende 

Youtube: (gratis)
Mijn kanaal noemt Linside yoga Leen. Je klikt op de link hieronder, dan kom je op mijn kanaal en vind je enkele gratis lessen dat ik opgenomen heb. Abonneer je op mijn kanaal om de lessen gemakkelijk terug te vinden 
https://youtu.be/AOxZgexjHqA

spotify
Enkele playlists van begeleidende muziek die ik vaak gebruik tijdens mijn lessen om je helemaal in de sfeer te brengen 


vinyasa 1:
https://open.spotify.com/playlist/4FzHbCSxqseiFBGh052vPL?si=ZEFV-nJsQju50qjUIkcZ3g
yin: 
https://open.spotify.com/playlist/2vxXGlqFzF7PiTm4aRlCJg?si=k15XVpzMTiaAs8zfBK_r0A
savasanah: 
https://open.spotify.com/album/30ZrG4aRlyV5O4DKOHVSwn?si=AUkcXOz3RUCXGpyVFJKfig

dinsdag, 7 april 2020