fbpx

Workshops

Mantra circle + Yin Relaxatie

Datum:
14/10/2020
19u30 – 21u30 

Plaats:
Zuidkant, Gent

Prijs:
33€

Met de nieuwe maan in Weegschaal ontvangen wij de uitnodiging om onze persoonlijke balans op te maken.
In deze energie komen we samen voor een Mantra Circle en Yin relaxatie op woensdag 14 oktober 2020.
Om jullie hierin te begeleiden delen Leen & Lies hun passies met jullie:
✨ Mantra Chanten ✨

✨ Yin Relaxatie ✨
💛 

We verwelkomen jullie graag in De Zuidkant om hartverwarmende mantra’s te chanten.
🧡 Nadien keren we naar binnen met een relaxerende yin sessie.
💚Je ontvangt de ruimte om je inzichten, het gefluister van je hart en dat wat aandacht vraagt voor jezelf neer te schrijven.
💜 We sluiten af met enkele helende mantra’s om de (onbewuste) patronen los te laten en de energie te helen, zodat we met een vrij hart de nieuwe maan tegemoet gaan.
🧘🏻‍♀️ Bij Yin yoga keer je bewust naar binnen. Je brengt je aandacht naar je ademhaling wanneer je bepaalde yoga poses aanhoudt. Je luistert naar je lichaam en je ademhaling om zo een diepe ontspanning te ervaren.
🌹 We care for you.
De ruimte waar we samenkomen is zeer groot, alle ramen kunnen open, we nemen de nodige veiligheidsmaatregelen en maken het vooral gezellig. Want verbinding en gezelligheid is wat ons gezond houdt.
⚭ INFO ⚭
Prijs: €33

Locatie: De Zuidkant (Frederik Burvenichstraat 156, Gentbrugge)

Wanneer? Woensdag 14 oktober ⎮ 19u30 – 21u30

Inschrijven: mail naar lies.osaer@gmail.com
🧘🏻‍♀️ Leen is een gepassioneerde vrouw & yoga teachter met een voorliefde voor mantra’s. De combinatie met Yin Relaxatie is een gouden ervaring.
Ontdek meer over Leen op haar website: www.linside.be
🧘🏻‍♀️ Lies is een enthousiaste vrouw & cosmic guide. Met het chanten van mantra’s brengt ze heling naar plekken waar woorden niet komen.
Ontdek meer over Lies op haar website: www.liesosaer.com

RELAXING YIN

Datum:
19/01/2020
15u – 17u30 

Plaats:
The Jewel Within Yoga
Leiselestraat 142
Brugge 
Prijs:
30€

Warmte, gezelligheid, genieten, pure ontspanning en relaxatie. De workshop staat in het teken van loslaten en opladen. Dit sturen we extra kracht bij met de energie van de nieuwe maan die plaatsvind op 24/01. Hier zullen we ook onze intenties plaatsen voor het nieuwe jaar aansluitend met enkele passende mantras en een uitgebreide begeleide meditatie. Daarop volgt een uitgebreide Yin/restorative yoga sessie waarin je helemaal kan wegsmelten. We eindigen met een vuurritueel om oude dingen los te laten en te verbranden en plaats te maken voor onze nieuwe intenties. Daarna verwen ik jullie graag met wat ‘golden milk’. Een drankje waar je het helemaal warm van krijgt. Ik voorzie verder ook warme cacao, thee en ook wat marshmellows en fruit die we boven het vuur kunnen grillen. Inschrijven is verplicht. Plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven: via website of stuur een bericht

HEATED VINYASA

Datum:
31/01/2020
19u30 – 21u

Plaats:
The Jewel Within Yoga
Leiselestraat 142
Brugge 
Prijs:
20€

Door een combinatie van de verhoogde temperatuur in de zaal en de dynamische flow, verhitten we ons lichaam waardoor we onzuiverheden uit ons lichaam gaan verbranden. Je lichaamstemperatuur word hier hoger dan in een normale yogales waardoor ook je spieren zachter worden dan anders en waardoor je dieper in bepaalde houdingen kunt komen. We gaan extra veel zweten dus brengen zeker een handdoekje mee. LETS BURN IT ALL OUT!!!

Inschrijven: via website of stuur een bericht

SUP & YOGA

Plaats: Gent
Prijs: 45€

Datums

We doen een suptour op de Gentse binnenwateren en daarna doen we Yoga op de Supboard.
Voor iedereen toegankelijk, geen ervaring vereist.

Sup&Yoga. De perfecte combinatie.
(Sup= stand up paddle board)

We verzamelen om 14u (wees op tijd!!!) aan het KeizerKarel park in Gent. Daar geeft Bart van Sup Ghent je een korte uitleg en dan gaan we om 14u van start met een suptour van +- 2u. De tour is echt superchill en ontspannend. Je evenwicht wordt wel een klein beetje op de proef gesteld 😉 We “suppen” langs de Gentse binnenwateren. Echt heel leuk en mooi. Geen ervaring vereist EN VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK. Daarna volgt een Gentle yogasessie op de supboard. Ook dit is voor iedereen toegankelijk; Einde voorzien rond 17u

prijs: 45euro, inclusief suptour, yogasessie en drankje.

Meer info: zie facebook of mail, sms of bel me
Inschrijvenvia website of stuur een bericht

woensdag, 17 juli 2019